Liikennepuisto Vinkkari

Polkuautoja ja polkupyöriä saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta. Ei maksa mitään, mutta on todella suosittua! Siksi ajovuorot kestävät kerrallaan puoli tuntia, vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Ajovuorolippu kannattaa noutaa heti Kirjurinluotoon saapuessa, ja mahdollisen odotusajan voi viettää Pelle Hermannin leikkipuistossa tai eläimiä ihaillessa.

Puistossa on käytössä 22 polkuautoa ja 10 polkupyörää. Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille.

Liikennepuiston ovat lahjoittaneet Porin kaupungille MLL Porin yhdistys ja Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiö. Liikennepuisto Vinkkari valmistui vuonna 2013.

Ajankohtaista

Liikennepuisto Vinkkari on suljettu talvikaudeksi, puisto avataan yleisövuoroille 5.6.2018. Liikennepuisto on ilmainen yleisölle.

Aukioloajat 5.6.-5.8.2018

Päivä Ryhmävuorot Yleisövuorot
maanantai suljettu suljettu
tiistai-perjantai ei vuoroja ryhmille 12.00-18.00
lauantai ei vuoroja ryhmille 11.00-14.00
sunnuntai ei vuoroja ryhmille 12.00-18.00

Suljettu juhannuksena 22.6.-24.6.2018. Kirjurinluodon tapahtumat saattavat aiheuttaa muutoksia aukioloaikoihin.

Ryhmävaraukset touko – syyskuussa yleisten liikennepuiston aukioloaikojen ulkopuolella: Ryhmävarauksia voivat tehdä järjestäytyneet ryhmät, kuten päiväkodit, koulut, kerhot ja yhdistykset. Ryhmän minimikoko on 10 lasta ja ryhmällä tulee olla nimetty vastuuhenkilö, joka on paikalla vuoron ajan.

Yhdistysten ja yhtiöiden lapsilleen järjestämissä yksityistilaisuuksissa hinta on 100 euroa + alv 24 %. Ryhmävarauksia voi sopia arkipäiville (ma-pe) normaalina työaikana sähköpostilla: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Kaikki tiedustelut: liikennepuistovinkkari@pori.fi